Kapcsolat

Weld-Start Kft

Iroda és raktár
1102 Budapest, Pongrác u. 15/a.

Nyitvatartás:
Telefonos egyeztetés alapján!

Mobil: 36-20/231-36-06
Mobil: 36-20/561-8041

E-mail: info@weldstart.hu
www.weldstart.hu

Szolgáltatások

Hegesztő-és vágógépek forgalmazása, szervizelése,üzembe helyezése, felülviszgálata.

Hegesztőanyagok, hegesztési kellékek-felszerelések kis-és nagykereskedelme. Hegesztőasztalok, szerszámkészletek forgalmazása,telepítése.

Szaktanácsadás.

Akciók

Warrior-Tech 9-13

24.000 + Áfa / db

Esab Caddy Mig c200i

Az Warrior-Tech fejpajzsok a legkönynyebb automata fejpajzsok közé tartoznak a piacon. Fekete illetve sárga színben kaphatóak. A pajzsok magas fényű színekkel vannak bevonva, melyek hosszútávon védik a felületet. A beépített sötétítő szűrő 9-13-ig állítható sötétedéssel rendelkezik.

A kistömegű sisak alapanyaga A801, amely szilárdságot és ellenállst biztosít a maszknak, akár fej feletti hegesztéshez is. Ez a felszerelés maximális kényelemérzetet biztosít és csökkenti a hegesztő fejének terhelését.

4 pontos állíthatóság – Tökéletes illeszkedés érhető el, hisz minden a fejjel érintkező helyen álltható.

Nagy állítógombok - A gombok könnyen állthatók, még kesztyűben is.

Minőségi homlokpánt – Növeli a kényelmet.

Masszív műanyag szerkezet – stabil vázat ad, biztostíja a szilárdságot és az ellenállást

Oldalsó rögzítés – Növeli a kényelmet és megóvja a felhasználót, hogy a feje az éles sarkokkal érintkezzen.

Sötétítés – 0,5 ms-től 4A-ig


Aristo-Tech HD 5-13

69.990 + Áfa / db

Aristo-Tech 513

Az Aristo® Tech hegesztőpajzs hivatásos hegesztők számára készült, akik a legjobbat igénylik a védettségben és teljesítményben. A kis tömegű pajzs és az ergonómikusan kialakított fejkoszorú a legnagyobb kényelmet biztosítja akár tartós hegesztés esetén is. Az Aristo® Tech a legkorszerűbb digitális lencse technológiát kínálja, belső LCD kijelzővel, amely a hegesztő számára a sötétítésiszint, az érzékenység és a késleltetés beállításának teljes kényelmét és pontosságát biztosítja bármilyen hegesztési alkalmazásra. Az Aristo® Tech hegesztőpajzs tulajdonságai:

 • Sötétedés és Érzékenység finombeállítása kívülről lehetséges
 • QuickSet rendszer segíti a gyors beállítást
 • Nagyobb látómező, Optikai minősítés 1/1/1,
 • Digitális kijelző a pajzs belsején
 • Teljes súly mindössze 490 g, a fejkosár és pajzs távolsága állítható
 • Ajánlott: MIG/MAG; AWI; MMA alkalmazásokhoz


Aristo-Tech 5-13 +Frisslevegős Egység

199.000 + Áfa / db

Esab New Tech 6-13 ADC Plus

Az Aristo® Air PAPR (motoros hajtású légzésvédő) rendszer Aristo® Tech pajzzsal kombinálva nagyon hatékony védettséget kínál a hegesztőfüsttel szemben hegesztésnél, faragásnál és köszörülésnél egyaránt. A készülék a legkorszerűbb nyomtatott áramkörös panel technikával készül. A hegesztő 170 l/min és 210 l/min között állíthatja a légáramot, alkalmazkodva a környezethez és alkalmazáshoz. A levegőáramlás mértékét a készülék fedelén található kijelző mutatja. Az Aristo® Air audiovizuális riasztással van ellátva, a szűrő eltömődésének vagy az akkumulátor alacsony töltöttségének jelzésére, amely a hegesztő számára extra biztonságot kínál. Az Aristo® Air strapabíró konstrukciója különösen ellenállóvá teszi, és alkalmassá a nehézüzemi körülmények között végzett hegesztésre.

 • A használó által állítható légáram: 170/210 l/min
 • Li-ion akkumulátor egység (akár 8 óra üzem @ 210 l/min)
 • P3 szűrő és előszűrő
 • Nemzetközi, intelligens töltő
 • cserélhető csatlakozók)
 • Audiovizuális riasztás eltömődött szűrő és alacsony töltöttségű akkumulátor esetén
 • LED légáramjelző
 • LED akkumulátortöltöttség-jelző
 • Lapos nyomógombos membránkapcsoló
 • „Új stílusú” kényelmes övvel kapható


Esab New Tech 9-13 ADC Esab New Tech 9-13 ADC
Aristo-Fluid 600ml Aristo-Fluid 10L
2.990 + Áfa / db 25.000 + Áfa / db

Aristo Advanced Anti-Spatter folyadék lényegesen több, mint egy hagyományos, a fröcskölés tapadását gátló spray. Az ESAB-nak sikerült olyan terméket kifejleszteni, amely az aktív hatóanyagot sokkal nagyobb koncentrációban tartalmazza, mint bármely hasonló termék. A hatóanyag nem párolog el a munkadarabról és rendkívüli védelmet nyújt a varrat kezdetétől annak befejezéséig. A termék növényi olaj felhasználásával készül, teljesen biztonságos, nem tartalmaz semmiféle veszélyes/káros anyagot. A folyadék teljesen szilikonmentes és vízben oldódik, nem hat a felületi bevonatokra, nem befolyásolja a munkadarab és annak felületének egyéb utólagos kezelését sem. A spray 600 ml aktív folyadékot tartalmaz oldószer nélkül. A folyadék a bádogdobozba helyezett alumínium tasakban van tárolva. A tasakot körülvevő nyomás hatására a szelep nyitásakor a folyadék kifolyik. Ez teszi lehetővé, hogy a permetet bármilyen szögben szórni lehessen és az anyagot az utolsó cseppig fel lehessen használni. A termék hatékonyságát növeli az is, hogy csak az aktív hatófolyadék kerül felhasználásra.


Használt, felújított Awi égő TXH 200F/4m

20.000 + Áfa / db

Használt, felújított Awi égő TXH 251WF/4m (vízhűtéses)

28.000 + Áfa / db

Esab Origo Tech 9-13 + Origo AIR

A TXH™ TIG égők igényes hegesztőknek készülnek A TXH™ égőket mindenek felett minőségük jellemzi. Az égők és felszereléseik a legnagyobb kényelmet, megbízhatóságot és gazdaságosságot kínálják. Választani lehet lég- és vízhűtéses, védőgázszeleppel felszerelt és a nélküli modellek között, amelyek mereve vagy fl exibilis égőfejjel igazodhatnak az ön egyedi alkalmazásához.


Esab hegesztőkabát(XL)

29.900 + Áfa/db

Esab hegesztőkabát

A legjobb minőségű bőrből készült. Hő- és kopásálló, kevlar varratokkal. Állitható mandzsetta és belsőzseb. XL méret.


Esab Curved MIG XL fogyós kesztyű

3.900 + Áfa / db

Esab Jig&Tool Fröcskölésvédő

Ezek az igényes hegesztőkesztyűk az ESAB-tól egy teljesen új megközelítést képviselnek az illeszkedés, az alak és a funkció tekintetében. Ergonómiai kialakítással tervezték, hogy illeszkedjen a kéz természetes görbületéhez, fokozott minőséget és kényelmet kínálva viselőjének. A MIG kesztyű vastag és finom hasított bőrből készül, és varrott a tenyértől a mandzsettáig. A hajlított alak tökéletesen illeszkedik a kéz formájához, és a rugalmasan kialakított csuklórész csökkenti a súrlódást. Az átlapolt és Kevlar fonallal varrt kötések és a megerősített hüvelykujj, nagyon erőssé teszik a kesztyűt, és nagyon magas fokú védettséget nyújtanak a viselőjének. EN 12477 and EN 388 2. kategória

Esab AWI Professional

2.000 + Áfa / db

Esab Jig&Tool Fröcskölésvédő

Jó minőségű AWI-hegesztőkesztyű válogatott marhahát bőrből. Jellemzője a megerősített, döntött hüvelykujj, a 13 cm hasítékbőr mandzsetta, az érvédő párna, és a könnyű dzsörzé bélés a tenyérrésznél. Az EN 12477-nek megfelelően CE-jelzésű, és az EN 388 szerint 2. kategóriájú.